Открий Формулата За Един Хубав Тийн Живот - teens-world.dir.bg

  [BG]   EN  

 
Рейтинг: 3.00
(2751)
Начало
Приятели
Виц на седмицата
Анкети
Гореща анкета
Малка анкетка
Тийн Оракул
Късметче на деня
Регистрация
Календар
Вицове
Любов
Секс
Любопитно
Здраве и красота
Готварство
Коктейли
Тестове
Гледанки
Мисли
Игри
Музика


Тийн Съветник Форум Чат Размяна на банери Връзки

Любов / 4 начина да кажем "Обичам те!"

4 начина да кажем "Обичам те!"
19.07.08 15:37

Автор:Crystal
Тези две думи - "Обичам те", са силен израз на емоциите, но чувствата могат да бъдат показани и по друг начин...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!   Тези две думи - "Обичам те", са силен израз на емоциите, но чувствата могат да бъдат показани и по друг начин - не по-малко силен и дори по-ефективен за запазване на огъня на любовта в една връзка. Ето четири начина да изразите любовта си без да кажете "Обичам те".

Покажете одобрение, благодарност или възхищение

Всяко човешко същество черпи увереност от хората, които обича и дори от тези, които не обича. Да покажете одобрението и възхищението си от любимия ви човек не отнема никакво време и е изключително мотивиращо за партньора.

Всички искаме да получаваме одобрение за нещата, които правим - например как се грижим за дома си, как възпитаваме децата си, как се справяме с работата си и всякакви други дейности. Ако сме постоянно критични към партньора си и се фокусираме върху негативното, не казваме по най-добрия начин "Обичам те".

В действителност, това може да бъде доста унизително и бързо да отблъсне любимия човек. Осъзнайте пораженията, които може да нанесе критицизмът върху връзката ви. Не карайте любимия ви да се чувства, като че ли живее с прокурор - повечето неща са твърде дребни и незначителни, та да им позволявате да съсипват отношенията ви.

Вместо постоянно да обвинявате или недоволствате, включете в разговорите думи на одобрение, благодарност и възхищение. Когато партньорът ви направи нещо, което показва любовта му към вас, не забравяйте да кажете: "Благодаря ти за...", "Оценявам, че направи ... за мен" или "Възхищавам се как...". И още - не забравяйте да употребявате подобни изрази често.

Направете любимия си номер 1

Романтичните отношения се градят върху обвързването и спазването на някои ангажименти и отговорности, особено в брака. Обикновено връзката с любим човек е приоритет в живота, но заедно с нея съществуват и други отговорности и задължения, които всички имаме - кариера, социален живот, деца, приятели, роднини.

Понякога да покажем на партньора, че е на първо място сред ангажиментите ни може да бъде трудно - особено, ако имате деца, тъй като родителите смятат, че децата са най-голямата им отговорност.

Може би не осъзнавате, че да покажете на любимия човек колко е важен за вас, изисква действия, а най-много - отделяне на време и проява на привързаност и нежност. Направете така, че да прекарвате достатъчно време с партньора си и не пренебрегвайте нуждите му заради други, по-тривиални неща.

Вашето задължение е да намерите разумен баланс. Като поставите любимия най-отгоре на списъка с приоритети и успеете да кажете "не" на други, по-маловажни ангажименти (като например кафе с приятелка), ще му кажете "Обичам те" по различен начин.

Малките неща са тези, които наистина имат значение

Бъдете съобразителна - това е един от "малките начини" да кажете "Обичам те". Това означава да откликвате на нуждите и желанията на вашия партньор, да обръщате внимание на детайлите, на нещата, които е споменал, да бъдете една стъпка напред, спомняйки си важни за него събития или просто желания, които ви е споделил.

Поемете инициативата и му се обадете в службата, за да разберете как е минала срещата, за която се е тревожил или измийте колата, без да ви е молил за това.

Научете се да бъдете добър слушател - дори и по въпроси, които не ви вълнуват особено. Да бъдете съобразителна и да правите онези малки неща, от които всъщност зависят големите, е прекрасен начин да покажете любовта си без думи.

Бъдете всичко за своя любим

Независимо дали сте съпруга или само приятелка, вие сте приятелят, интимният партньор, най-близкото същество за мъжа до себе си и може би майка на децата му. Изпълнявайте всяка от тези роли, давайки всичко от себе си.

Бъдете приятелят, който е забавен и лоялен, любимата, която е нежна и страстна, човекът, който заслужава доверие, който винаги е готов да изслуша и да бъде близо, когато партньорът ви най-много се нуждае от това.

Ако имате деца и сте добър и отговорен родител, също показва отношението към партньора ви, защото вие заедно сте създали вашите деца. Да бъдете всичко това за любимия човек съвсем не е лесно и изисква много усилия, но е недвусмислено и много по-силно от думите послание за любовта, която изпитвате към него.

Има много начини да кажете "Обичам те" без думи - ако успеете да ги направите част от ежедневието си, ще забележите положителната реакция на партньора си, а това ще направи връзката ви още по-успешна. Така че -"кажете" на своя любим, че го обичате още днес!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
3. ati
10.06.09
15:18
vqrno e be hora
2. valq
22.01.09
22:15
vsi4ko tva e verno we
1. katq
11.12.08
19:05
:)
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0814